Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm
harputlu ön yargılı ve şartlı geldiğin belli buradaki kuran eksenli yazıları okumadan falanca evliyanın terminalliğini kuranı önüne alarak konuşman senin ne kadar düşüncesiz başıboş herşeye teslim olan ama Allah Allah diyen sözde müslüman olduğunu gösterir biz o velilerin asansörleri çoktaaan yaladık yuttuk çorbasını bile içtik burada gelip ahkam kesmeye çalışma sonra kalbin kırılır.sana neden olduğunuda söleyim sen şimdi anlamazsın biz burada Allah ın kelamını oturup konuşurken sen evliyanı alıp bize iftirada bulunuyorsun sen şimdi onları bırakta bak bakalım Allah evliyalar vedestekçileri için ne diyor? verilmiş sadakan varmış bak burayı buldun bulamayanlarda var belki o beynindeki kuran dışı incil hadislerini, aracıları ,bırakıp okuduçka umarım anlarsın kuranın dinin tek kaynağı olduğunu., yüzünü sadece Allah a da dönebilirsin Allah kuran-ı kulu en iyi şekilde anlaması için en basite indirgemiştir , ""Kamer/17 Yemin olsun ki, biz, Kur'an'ı öğüt ve ibret için kolaylaştırdık."" Fakat düşünen mi var?! haa illa ki veli evliya arıyorsan ondan bol site yok hadi başka kapıya!!
(İSRÂ suresi 41. ayet)
Biz, gerçeği, Kur'an'da türlü biçimlerde ifade ettik ki, düşünüp anlayabilsinler. Fakat bu onların sadece kaçışlarını artırıyor.
(A'RAF suresi 3. ayet)
Rabbinizden size indirilene uyun; O'nun berisinden bir takım velilerin ardına düşmeyin! Siz ne kadar da az öğüt alıyorsunuz!
KEHF suresi 102. ayet) & nbsp;(Resmi:18/İniş:69/Alfabetik:54)
Küfre sapanlar, beni bırakıp da kullarımı veliler edineceklerini mi sandılar. Biz cehennemi bir konuk evi olrak inkârcılar için hazırladık.
(KEHF suresi 110. ayet) & nbsp;(Resmi:18/İniş:69/Alfabetik:54)
De ki: "Ben de sizin gibi bir insanım. Ancak, tanrınızın bir tek tanrı olduğu bana vahyediliyor. O halde, Rabbine kavuşmayı uman, hayra ve barışa yönelik iş yapsın ve Rabbine ibadette hiç kimseyi O'na ortak koşmasın."
(RA'D suresi 16. ayet)
De ki: "Göklerin ve yerin Rabbi kim?" De ki: "Allah." De ki: "O'nun yanında başka evliya mı/destekçiler mi edindiniz? Bunlar kendilerine bile yarar sağlayıp zarar verme gücünde değiller." De ki: "Körle gören yahut karanlıklarla ışık bir olur mu? Yoksa Allah'a, tıpkı O'nun yarattığı gibi yaratan ortaklar buldular da yaratış/yaratılanlar kendileri için benzeşir hale mi geldi?" De ki: "Allah'tır her şeyi yaratan, O'dur Vâhid ve Kahhâr olan."
(BAKARA suresi 107. ayet)
Bilmedin mi ki göklerin de yerin de mülk ve saltanatı yalnız Allah'ındır. Sizin için Allah'tan başka ne bir Velî vardır ne de bir Nasîr/yardımcı.
(EN'ÂM suresi 14. ayet)
De ki: "Göklerin ve yerin Fâtır'ı olan o yaratıcıdan, o yedirip doyuran ama kendisi yedirilip beslenmeyen Allah'tan başkasını mı velî edineyim?" De ki: "Bana, İslam'ı/Allah'a teslim olmayı seçenlerin ilki olmam emredildi." Ve sakın şirke sapanlardan olma!
şimdi şu ayete biraz daha dikkat
(SEBE' suresi 41. ayet)
Melekler derler ki: "Tespih ederiz seni! Bizim Velî'miz sendin, onlar değil. Doğrusu şu ki, onlar cinlere tapıyorlardı. Onların çoğu cinlere iman etmekteydi."
biliyorsunuz cinler melek dahil her kılığa giribiliyor ve her boyuta sokabiliyorlar şeytanlarda cinlerin bir ırkıdır beşere gösterdikleri güzel şeyler aslında şer ve cehenneme bir adım daha atmaktır bunu niçin söledim? Allataki ayeti dikkatlice incelediğimizde bunu anlayabiliriz
(EN'ÂM suresi 121. ayet)
Üzerine Allah'ın adı anılmayanlardan yemeyin. Böyle bir şey tam bir yoldan çıkıştır. Şeytanlar kendi evliyasına/dost ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbetteki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir.