Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
SElam Abdurrahman abi,
ben zaten sizin yorumunuz yanlıştır demedim. Nitekim, hasımların SURLARI aşarak Davud a.s.'ın yanına varmaları, burada halktan kopuk bir yöçnetim anlayışına dikkat çekiyor da olabilir. Örneğin, bir keresinde cumhubaşkanına telefon ile ulaşmaya çalıştım. Özel kaleminden öteye gidemedim. O kadar sur var ki etrafında.
Hatta şunu söyledim özel kalem müdürüne:
"Siz lütfen şu notumu iletiniz. çünkü 1 e 1 ilişki halinde olan sizsiniz. Deyiniz ki, bir VATANDAŞ özel bir konuda size bir BİLGİ vermek istiyor. Lütfen sadece bunu sorun, kendisi KARAR versin dinleyip, dinlememeye"
Ancak SURLARI aşamadım.
Sizin bakış açınıza da katılıyorum.
Ancak diyorum ki, KARŞI yorumlarda da DOĞRULAR var. Nitekim RESULLER hatasız değiller. Adem a.s'dan beri anlatılan kıssalarda bir çok yerde resullerin de hatalarına rastlıyoruz. Ancak HEPSİNİN ortak özelliği hataları nedeni ile TEVBE edip, bağışlanma dilemeleri ve HATALARINI fark etmeleri / ettirilmeleri.
Demem odur ki abi, biz insanlar HER AN bir yanlışa kayabiliriz. Bu sebeple FATİHA suresinde TANIMLANAN doğru yola ulaşmak için o tanıma göre dua etmek ve HEP DAHA doğrusunu bulmaya çalışarak, tek olan GERÇEĞE ulaşmak olmalı hedefimiz.
SElam ederim,
Allah yar ve yardımcımız olsun...
|