Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
BNM_ Yazdı:
Bunların sohbetine katıldığınızda Allah derler Kur'an dan bahsederler. Günümüz Müslümanlarının kusurlarını çelişkilerini diler getirir sorunlara çare getirmeye çalışırlar.Tek selam yetmez çift selam verirler alırlar. Bir kez iman yetmez iki kez imanı önerirler.Değil bugünün 200 300 yıl sonrasının yaşamını siyasetini bile biçimlendirdiklerini söylerler.Herşeyi eleştiriler.Ammaa herşeyin bir sınır vardır. Eleştirilerin ucu kendilerine dokunmayacak.Onların bir fikrine katılmayıp eleştirdiğinizde "çakal" diye hakaret edecekler,ajanlıkla suçlayacaklar.Dilediklerini "güvenlik" gerekçesi ile sorgulayacaklar amma kendileri sorgulanmayacak.Senden "cep tel " yetmez illa "iş adresi ve tel" isteyecekler amma kendileri gizli kalacak. Senden "aiberg" adına para isteyecekler ama neden diye soramayacaksın." kimseyi kendinize "veli", "şeyh" edinmeyin diyecekler ve bu "haniflik" olacak amma siz onlara "ben kimseyi kendime şeyh edinecek değilim, kim olursa olsun" dediğinizde bu "laf ebeliği" olacak. Eeee.. bunca yıl eleştirilip yerden yere vurulan tarikat şeyhleri başka bir şey mi yapıyorlardı.Onlarda herkesi eleştirip kendileri "la yus'el" sorgulanamazlık perdesi arkasında değillermiydi.Peki bütün bu Tarikat yada Hanif Şeyhlerin ortak noktası ne.Neden sorgulanamazlık perdesi arkasında kalıp diğerlerini açık ya da gizli baskı altında tutuyorlar..Neden_? nedeni çok basit.Bilmemenin , okumamanın bir bedeli var.Tarikat Şeyhleri bu cehaletin nemasını(maddi/manevi) aldı.Ya Hanif Şeyhler. Müslümanların yanlışlarını,çelişkilerini, çıkmazlarını ortaya çıkarmanın da bir bedeli var. Maddi(para,mal) ya da manevi(makam,kariyer,efendi olma pozisyonu,saygınlık vs..). işte onlar da onu talep ediyorlar. eee bedava olacak değil ya. Ben de amma beleşçiyim. hata ben de mi yoksa?
|
|
|
Hanif Seyh karamai cok doru kullanmissin dostum. Seyh yillardir uydurdugu jana hikayesi ile , Jananin ogrencilerinburs veriyrum diye topladiklari paraciklar ile diger seyhler gibi krallar gibi yasiyor. Hanifcikler aranbasini ve bilgisayarinida almislar.
Simdi #aiberg kanalinda pienkleyip, 300 yil sonrasindan gelen hanifcik Seylerinin onlara gelecekden yeni bir teknoloji getirip onunla koseyi donmeyi bekliyorlar.
Batida Aiberg daha cocukken ortaya cikan UFO terorilerinden haberi olamayan ve hanifcilik oynayan bu kardesler, UFO masallari ile uytulup Janaciklari ile paralari toplanmis farkinda bile degiller. Hala konyali konfeksiyoncu kardesmimiz Janamiz canimiz diye aibergci foruma methiyeler yaziyor. Hanifcik Seyhi bunlar okuyorsan sen bunlari ancak Anadolunun msaun yuekli genclerien anlatirsin.
Kardesim ben simdi zamanda 50 sene geriye gitsem, bugunun bilgisiyle zenginlikde Bill Gate bile gecerim . Niye Bugunun teknolojisinin birini icat ederim yada hanif kuzulara veririm ONlarda Bilgisayari icat eder koseyi donerler. Boylece hanifciklerin paralari ile asalak gibi yasamam.
Hanifcik Seyhi 300 seen sonrasinda Janasi ile birlikde zaman yolculugu yapip gunumuze geldigini soyluyor. Ama bir turlu gelecegin teknoljisinden hanif kuzularina vermiyor. Yada kendisi icat edip gecimini saglamiyor. Ama hanif kuzucuklardan topladigi TV den UFO cu Billy Meirin caldigi hatunu Jana yapiyor, onun adina topladigi paralarla geciniyor.
Istanbullu Timmighty, Konyali Ahi JIve, Istanbullu zirilti abla Allahin akil edin diyen ayetlerini okurken aklinizi cebinize koyup oyle mi akil ediyorsunuz.
Celebi
__________________ Dabbetciler icin buraya: Bu Allah'in Dabbeti: www.hansvonaiberg.org
Iskenderciciler icin buraya: Buda Allah'in Mehdisiymis! www.iskenderalimihr.com bakabilirsiniz
|