Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam alperen dostum
sözlerine aynen katılıyorum. bu olay bu çağın en dehşetli olayıdır.
hele bu eylem din adına milletin gözünün içine baka baka yapılıyorsa.
kimsede çıkıp bu olaya ne oluyoruz diye uyarı mahiyetinde bile müdahale etmiyorsa. durum vahim.
haklısın o sözlerim senin üslubuna değildi.ve uzun zamandır yazılarını dikkatlice incelemekteyim.
daha tutarlı ve tarafsız bir üslupla ve bi okadarda uyarıcı hatta uyandırıcı teşbihlerini takdir ediyorum.
benim esasta üzüldüğüm arkadaşlarımızın senin yazının altında katılıyorum alperen kardeşim mihirci müşrikler size burada yer yok hadi başka kapıya .
ben bu ifadeye incindim ve gerekçemde mihir tarikatındaki o hipnoz nerkozuyla gerçekleri göremeyen hasta ancak bu hastalığını bile algılamayan kardeşlerin bir gün o gaflet perdesini yırtabilecekleri umuduydu ve bu tarz iticiliği asla onaylamıyacağım idi.
tabi bu benim görüşüm kimseyi özelde bağlamamalı.
sevgili kardeşim gelelim işin vahametine şu ana dek nasıl bir gayret ile bu sitede onlara gerçekleri gözlerinin içine soktuğunuzu gözlemledim tarafsız olarak bu konuda sizin yanınızda olduğumu beyan ederim.
lakin sizin referansınız onları asla tatmin etmiyecektir.
neden biliyormusunuz çıkış kaynağınız her ne kadar kuran ve onun korunmuşluğu iddası olsada bu gün bindörtyüzyıllık geçmişi olan bir inanca yeni bir yorum getirmek hazmedilecek bir yaklaşım olmayacaktır.
bidefa yetkili bir mercii çıkıp ey insanlar bu kuran size ey iman edenler iman ediniz diyor gelin yeniden iman edelim ancak bu taklidi bir iman deyil tahkiki bir iman olmalı dedimi veya diyebilirmi..
bu insanların sizin ifade ettiğiniz ölçüdeki bir kurani yaklaşımı algılamaya müsait ne ilimleri var nede akıllarını bu ölçülerde kullanabilmişlerdir.
bu beyanla derimki birileri tıpkı kabenin geçmişteki sosyal sütükosunu kendi himayelerinde bulundurup ogünün insanlarını ibrahimi haccın istismarında nasıl putlarla oyalayıp sömürdülerse.
sonra muhammed as karşılarına çıkıp atalar dini kabul ettikleri saltanatlarını sarsınca işlerine nasıl gelmediyse bu günde ayni dostum.
tarikatların işlevini hiç ülkemiz insanlarının kimliğinde gözlemledinizmi..
her tarikatın bir merkezi var ve o merkezler şimdiden kutsanıp ululandırılmış şeyhin holdinkleri paravan şirketleriyle masum müridlerin o saf ve samimi duygularını ekonomik bir alavereyle nasıl tahsil edeceklerini biliyorlar.
kim bunlara yaptıklarının insani veya islami olmadığını sorguladıklarında bu sefer okişiyi dini bir üslupla münafık iki yüzlü hain ajan ve bu emsal ithamlarla tard ederler.
kaldıki tard kelimesini sorsanız bin kişide biri dahi ıstılahi kimlikte bilmezde.
işte alperen dostum bu sebebten bu arkadaşlarımıza nekadar delil getirirsenizde onlar asla bunu farkedemiyecektir.
ginede bu sütunlardan bu ciddi ahvalimizi dile getirerek bir kısım ortada olup suya sabuna dokunmayalım diyenleri nasıl bir akibetin beklediğini uyarmak en azından vicdani görevin yerine getirilişi gibi huzurlandırıyor.
sanırım nedemek isediğimi anlatabilmişimdir.
sizi bu cehdinizden ve gayur ve kararlı tutumunuzdan mütevellid kutluyorum.
ayrıca ayberkin cezbesinde nasıl hala direnerek getirdiğiniz bunca delile rağmen sahtekarlığını farkedemeyenler var ise bu mihiri veya diğer tarikatlerdeki kardeşlerimiz bir gün kendi gidişatlarını sanırım sorgulayacaklardır.
rabbim şeytani efsunların tesirini ve ümmetin üzerine vampir gibi çöreklemiş kavak yelli önder ve dabbetlerden bu milleti muhafaza etsin .
feraset ve basiretin ne olduğunu sorgulayan akılla imanını muhafaza edenlere selam olsun.
__________________ yaşamak güzel şeydir,Yaşatanı anlarsan...
|