Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
İnanmış görünüp de Allah ayetlerini tartışma konusu yapanların dine verdiği zarar, inanmayan Şeytan elçilerinin vereceği zarardan daha fazladır. Bir yanlışı bilmediğin halde ısrar ediyorsan sen kaybedersin, bildiğin halde ısrar edersen başkalarını da etkilersin. "syn. Hanif" ve O'nun gibi düşünen diğer üyeler de, beni ikinci kategoriye dahil ettiler. Onlara göre ben, "ŞOW-CU, OLAĞANÜSTÜ-CÜ, KAHİN" mişim. Yemin ediyorum, hiç bir Kuran talebesine bu türde ithamlarda bulunmam-bulunamam! O Kuran talebesi ki, kendisini Allah'a adayanlar/yönelenlerle birlikte aynı safa girmiştir. Gerçek dost, akledebilenler için onlardır. (ilahi bilgi)
Selam
Yazmasaydın kardeşim kehanet kelimesini kullanmasaydın. Ne yapalım ben geri zekalının biriyim nerden bilebilirdim ki üsdatı azam,ın asıl maksadını başka bir şey olduğunu.
Elin gavuru Kuranın ''K'' sına bakmadan söz konusu teknolojik icadları buluyor, Sonra birileri kalkıp sanki dünyayı yeni keşfetmiş gibi, aa bakın bakın bunlar zaten kuranda varmış ucuzluğuna kapılıyor.
Çıkın ortaya; dünyada hiç bilinmeyen bir şeyi icad edin ve sonrada işte ben bunu kuranın şu ayetinden buldun deyin bende sizi alnınızdan öpeyim.
Şimdi sizlere soruyorum, verdiğim örneklerin gerçekleşmeyeceğine dair deliliniz ne? Allah Kuran'da, niçin (özellikle) bazı kavimlerin ve bunların yokoluş hikayelerini aktarma gereği hissetmiştir dersiniz?
İyi işimizi gücümüzü bırakalım verdiğin örnekler gerçekleşecekmi diye onları mı bekleyelim.Al o bilgilerini notere kayıt ettir ,zamanı gelipte gerçekleştiğinde bakın ben bunları ta kaç sene öncesindenb haber vermiştim dersiniz ok.
Görülen o ki burada, şahsıma atılan bir iftira var. "Şowcu-kahin ve şirkçi". Allah, müminlere (zina konusunda) iftira atmaya yeltenenlerden 4 şahit getirmelerini ister. Bir de iddia sahibi etti 5 kişi. Yani Allah, 1 "MÜMİN"i, 5 yalancıya değişmiyor. Syn. Hanif (?), bana burada bir (değil 3) iftira atmıştır. Bunu haklı çıkarması için, 4 şahit daha getirmesini istemem, benim en doğal hakkımdır!!!
Kimsenin iftira filan attiği yok. saçmalama ve çocuklaşma.Asıl iftirayı atan sensin.Kehanet kelimesini kullanan bizat sensin.Ben hangi yazımda sana müşrik dedim.Kehanet mehanet anket manket ayakalrını bırakıp adam gibi yorumlarını yazsaydın tüm bunlar başına gelmezdi.
Şimdi kalkmış yağ gibi suyun üstüne çalışıyorsun
|