Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
safbilgi Yazdı:
Sevgili Semazen
İsraıl ve Filistin bile arada ateşkes yapıyor.İyi niyetlide olsa şahsa yönelik tahrık edici kelimeler kullanıldığında bu tartışmada her iki tarafada söz hakkı doğar.Lütfen her iki grupta olgunluk göstersin ve yeni ileti yazmasın birbirlerine yönelik.Ben siteye yeni katılan bir arkadaşınız olarak rıca edıyorum.
|
|
|
Değerli Safbilgi,
Ben sizin iyiniyet yüklü mesajınızı almış ve anlamış durumdayım.. Ricanızı da saygıyla karşılıyorum... Ancak, konuyu ateşkes :) gerektiren bir yapıda görmüyorum. Dolayısıyla, sizin ricanıza rağmen uyarıda bulunmaya devam ediyor olmam; aslında sizin vurgu yaptığınız olgunluğun bir tezâhürü.. Yâni, ortada akıl hastalığına eşdeğer safsatalar ve bunların üreticileri ve savunucuları varsa; birilerinin de hastalığın teşhisini yapması lâzım... "Hastalar gücenmesin diyerek; doktorlara vazifeden el çektirmek hastalığın yayılmasına göz yummak" olmaz mı??
Netice olarak, doktorlarıyla akıl hastalarının "ateşkes" yaptıkları görülmüş değildir... :) "İyi olacak hastanın doktor ayağına gelir" felsefesi, safsatacıların şu anda sahiplenecekleri en akılcı düşüncedir.. Yâni, tedâviye muhtaç oldukları gerçeği ile bir an önce yüzleşmelidirler.. Zirâ, safsatalara bağlı sapkınlıkların tedâvisi güçtür ve zaman almaktadır... :)
Umarım, kendilerine bulaşan bu safsata virüsünü başkalarına bulaştırmaktan sakınacak kadar akla ve insafa sahiptirler de bu haklı uyarılar kâreder....
N_S
|