Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
Katılma Tarihi: 11 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 70
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
yakamoz Yazdı:
melekisrafil Yazdı:
Kadın sadece üç şeyde mutlaka kocasına itaat eecektir,başka itaat yoktur.
Yatağına çağırıldığı zaman gelmiyorum diyemez.
Niye diyemez kadınlar çok afedersiniz de erkeklerin seks kölesi midir???
_______
İtaat edecekte ondan.sen ister sex kölesi de istersen başka şey.İslamın görüşü budur.senin değil.Oda olmayacaksa kadın süs eşyasımıdır,evlenmekten gaye nedir?.gaye nesli çoğaltmaksa sex yapacak tabii.
Ayet mi yazdın hani ben görmedim??? Seninle daha önceden de muhatap olduğumu düşünmüyorum. İftira atmak karakteristik özelliğinizden kaynaklanıyor olsa gerek. Senin gibi müslüman olmaktan Rab'bime sığınırım.
Kimliğimi yazsam ne olacak, katlimi vacip mi kılacaksın:) Ne şeker şeysin sen öyle:)
Katılma Tarihi: 25 ekim 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 55
melekisrafil Yazdı:
yakamoz Yazdı:
melekisrafil Yazdı:
_______
İtaat edecekte ondan.sen ister sex kölesi de istersen başka şey.İslamın görüşü budur.senin değil.Oda olmayacaksa kadın süs eşyasımıdır,evlenmekten gaye nedir?.gaye nesli çoğaltmaksa sex yapacak tabii.
Selam,
Kadınların yatağa gel deyince gelme zorunluluğunu emreden ayeti yaz ki hep beraber öğrenelim. Değilse Allah'ın laneti Allah adına iftira eden yalancıların üzerine olsun...
Katılma Tarihi: 07 haziran 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 450
yakamoz Yazdı:
melekisrafil Yazdı:
yakamoz Yazdı:
melekisrafil Yazdı:
_______
Selam,
Kadınların yatağa gel deyince gelme zorunluluğunu emreden ayeti yaz ki hep beraber öğrenelim. Değilse Allah'ın laneti Allah adına iftira eden yalancıların üzerine olsun...
Bu arada çok belgesel izliyorsun sanırım:)
sevgili yakomoz,
melekisrafil(msp 1955) ten bi akıllı cevap bekleme...
yine kaşınıyor, msp1955 olarak ban yedi ona yetmedi umarım bu forumu kirleten bu şahıs yine banlanır.
Katılma Tarihi: 25 ekim 2007 Yer: Turkiye Gönderilenler: 55
Selam gondolcu kardeşim,
Biz bunları vakti zamanında siteden güzelce temizlemiştik. Yeni yapılanmadan sonra malesef otorite boşluğundan yararlanıp bozgunculuk yapmaya devam ediyorlar ve dahada acısı buna izin veriliyor:(
Ayet mi yazdın hani ben görmedim??? Seninle daha önceden de muhatap olduğumu düşünmüyorum. İftira atmak karakteristik özelliğinizden kaynaklanıyor olsa gerek. Senin gibi müslüman olmaktan Rab'bime sığınırım.
Kimliğimi yazsam ne olacak, katlimi vacip mi kılacaksın:) Ne şeker şeysin sen öyle:)
Selam,
____
Düdük,önceki emaillere gidersen Ayeti bulursun.zırbalama,Sana selam verilmezki vereyim,sen hanif müslüman değilsinki,selam vereyim,çok yalan söylüyorsun.
Katılma Tarihi: 11 ekim 2008 Yer: Turkiye Gönderilenler: 70
yakamoz Yazdı:
Selam gondolcu kardeşim,
Biz bunları vakti zamanında siteden güzelce temizlemiştik. Yeni yapılanmadan sonra malesef otorite boşluğundan yararlanıp bozgunculuk yapmaya devam ediyorlar ve dahada acısı buna izin veriliyor:(
Ah o eski ben olacaktım ki...
Muhabbetle,
Eski sen olsaydın ne yapardın?.Fırsatı fırsat bilipte,Lafazanlıkmı yapardın?.Boş sayfada ne varki ne yazdın?,kaç kişi yararlandı düşündünmü?,Tabiiki düşünecek aklın varsa.Senin neye,hizmet ettiğini bilmiyorum ama islam hizmet etmediğin aşikardır.lafazanlıktan başka şeyin görmedim.Müslüman olduğuna asla inanmıyorum.
Kimliğini ve yaşını hala ortaya koymadın.Sıkıntın veya korkunmu var?.Korkma,korkmana gerek yok.
80 ............. Âise (Radıyallâhu anhâ)’dan; Şöyle demiştir: (Ebû Huzeyfe’nin karısı) Sehle binti Süheyl (Radıyallâhu anhüm) Peygamber (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem)’e gelerek: - Yâ Resûlullah! (Evlatlığımız) Sâlim’in yanıma girmesinden dolayı (kocam) Ebû Huzeyfe (bin Utbe)’nin yüzünde cidden bir hoşnutsuzluk görüyorum, dedi. Bunun üzerine Peygamber (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) (Sehle’ye
- “Sen Sâlim’e süt emzir” buyurdu. Sehle: - O, yetişkin bir adam olduğu halde ben nasıl onu emzireyim? dedi. Bunun üzerine Resûlullah (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) gülümsedi ve: - “Ben onun yetişkin bir adam olduğunu şüphesiz biliyorum.” buyurdu. Sehle (Radıyallahu anhâ) (gidip bu işi) yaptıktan sonra Peygamber (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem’e )’e gelerek: Ben (Sâlim’e süt emzirdikten) sonra (kocam) Ebû Huzeyfe (Radıyallahu anh)’ ın yüzünde bir hoşnutsuzluk görmedim, dedi. Sâlim (onun sütünü emmeden önce ) Bedir savaşına katılmış idi.” (İbn’i Mace, H.1943, Sünen-i İbn-i Mace, S.412 C.5 Baskı 1992 Kahraman Yayınları. )
Görüldüğü gibi süt emzirmeyle ilgili iddiaları ve rivayetleri İslam la ilgisi olmayan sapık iddialardır. Hangi kadın göğsünü açıp bir adama kendini emzirirde, bunun adına süt çocukluğu denir. Kur’an öğretisine karşı o kadar kin ve nefret doludurlar ki, dillerine ne gelirse söylemekten çekinmemişlerdir.
hadis İDDİALARINA inanan arkadaşlar, yardımcı olsunlar lütfen,
BU HADİS İDDİASINA GÖRE, CEVABI VERİLMESİ GEREKEN SUALLER :
8/1. SUAL : SAHABE, Ebu Huzeyfe'deki hoşnutsuzluğun sebebi nedir?
8/2. SUAL : Peygamber, Sehle( SAHABE, Ebu Huzeyfe'nin karısı)' ye , '' “Sen Sâlim’e süt emzir” dedi mi, demedi mi?
8/3. SUAL : Ebu Huzeyfe'nin eşi Sehle : Hz.Muhammed'e , yetişkin bir adam olduğu halde ben nasıl onu emzireyim? dedi mi, demedi mi?
8/4. SUAL : Bunun üzerine Resûlullah (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) gülümseyip ve: - “Ben onun yetişkin bir adam olduğunu şüphesiz biliyorum.” diye buyurdu mu ?
8/5. SUAL : SAHABE olan Salim, Sehle onu emzirmeden önce, Bedir savaşına katılmış mıydı?
8/6. SUAL : Sehle, Salim'i emzirdikten sonra, Ebu Huzeyfe'nin yüzündeki hoşnutsuzluk gitmiş miydi?
8/7. SUAL : yetişkin erkeklerin emzirilmesi ile tesettür arasında nasıl bir ilişki kurulabilir?
8/8. SUAL : bir annenin kendi öz çocuğunu 2 yaşından sonra emziremeyeceğinin Kur'an'da emredildiği doğru mudur? ( 2/233 )
8/9. SUAL : yetişkin erkeklerin emzirilmesi zina mıdır? değil midir?
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma