Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevgili cengiz abinin karmasik iddialarindan biri olan ALLAH kelaminin sonradan bildirildigi ve oncesinin olmadigi iddasina sizin gibi hanif(hafif) islamcilarin sadece kur'an'a dayali yaklasimi sebebiyle kur'an'dan ayetle Allah ismiyle ve Zatiyla aslinda oteden beri filhakika bilindigi binanialeyh geri iddialar yine bosa cikmaktadir...
insanlar inanca mantik uydurma eyliminde oldugu icin buna da bir kilif uydurulacak mi merak ediyorum dogrusu ?!
turandursun.com forum kisminda yapilan tartismalar kinaye, Allah'in dininin nasil merkezden saptirildigini mucizevi bir sekilde sahit olurken, hep merak edipte "hangi insan Allah'in dinini degistirmeye yaltenir, cesaret edebilir ki ? " sorusuna kanli canli cevaplar bulmanin teaccubu, teessufu icerisindeyim......
new york'da kiliside kadin imamla cima namazi ????
hele ki bir hadisde buyruldugu uzre " oyle zaman gelecek ki siz meryem oglu isa'nin takipcilerinin yaptigini aynen taklit edeceksiniz, o kadar ki onlar bir delikden girseler sizde o delikden gireceksiniz" seklinde mucize yanisira insanin sapkinlikta ne demde bulundugunu da malesef cok aci sekilde yansitmaktadir...
turan dursun turevinde capsiz, sig dimaglarin hertur insani ve ilmi degerleri altust edercesine akillara ziyan "mantik duzenegine" hanif(hafif) islamcilarin "savunma mekanizmalari" olcutunde yaklasimlari, lutfullahdan bertaraf zevata ziyandan mucevver...
COK SUKUR...
neyse ayet acik ve net , tipki digerleri kadar
38- Andolsun ki onlara: "O gökleri ve yeri kim yarattı?" diye soracak olsan: "Elbette Allah!" diyeceklerdir. O halde gördünüz ya Allah'tan başka çağırdıklarınızı! Eğer Allah bana bir zarar vermek isterse, onlar O'nun zararını giderebilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilerse, onlar O'nun rahmetini tutabilirler mi? De ki: "Allah, bana yeter." Tevekkül edenler, hep O'na dayanırlar.
bu ayet goruldugu gibi ALLAH'in zaten bilindigini ve de filhakika araplarda en ust ILAH olarak kabul edildiginin kanitidir...
zaten basit bir arapca grameri asiyani dahi mantiken ALLAH kelaminin bozma bir "el-ilah" oldugu kanaatini aninda cikarir....
hadi sorgulayalim vesselam...
|