Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
mindar Uzman Uye
Katılma Tarihi: 02 kasim 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 360 |
Gönderen: 03 nisan 2011 Saat 23:04 |
|
| selam. konuya yazmıyorum ama takip ediyorum sorguç en son bişey yazmıştı o ileti silinmiş ve adı da değişmiş.. sebep ne?
|
Yukarı dön |
|
|
mindar Uzman Uye
Katılma Tarihi: 02 kasim 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 360 |
Gönderen: 03 nisan 2011 Saat 23:06 | |
|
| sayın sorguç neler olduğunu sizde biliyorsunuzdur sorun ne neler oluyor? |
Yukarı dön |
|
mindar Uzman Uye
Katılma Tarihi: 02 kasim 2006 Yer: Turkiye Gönderilenler: 361 |
Gönderen: 04 nisan 2011 Saat 01:04 | |
|
| sorguç adlı üyeye ne oldu özgürlükten bahsediyoruz arkadaşın ismi guests olmuş sorun ne ben ateistlerin sitesinden birkaç kez kovuldum. onlar ateist ama bizler farklıyız bizim daha anlayışlı insanlara yardımcı olmamız lazım. biz farklı olmalıyız yoksa bizlerde aynımıyız? |
YÖNETİCİ NOTU :
LÜTFEN FORUM İLKELERİNE RİÂYET EDELİM!...
NOT : Sayın Mindar, neler oluyor?. demeyin isterseniz!...neler olduğunu siz hepimizden iyi biliyorsunuz çünkü... lütfen 2 farklı isimle yazmayınız!...söylemek istediklerinizi tek isim altında söyleyiniz!...mükerrer nick kullanmayınız!...ve lütfen dürüst olunuz!...
Mindar yazdı :
wireless internetten kullanıyoruz ne var bunda bu kadar gülünecek . asıl ayıp olan insanı bunları söylemeye mecbur bırakmak insanlar illa bişeyleri açıklamak zorundamıdır. inanın bugün bütün kuran argümanlarını tekrar önüme almış. okumaya araştırmaya başlamıştım sizin sorununuz değil ama bütün şevkim gitti. Allaha dua ediyorum inşallah bu haksızlığı onur kırıcılığı unutur tekrar kendimi Allaha adayabilirim..
sayın Mindar,
hem :sorguç en son bişey yazmıştı o ileti silinmiş ve adı da değişmiş.. sebep ne?
hem :sayın sorguç neler olduğunu sizde biliyorsunuzdur sorun ne neler oluyor?
hem :sorguç adlı üyeye ne oldu özgürlükten bahsediyoruz
diye üstüste zann altında bırakarak, sorular sorup duruyorsun, siteyi suçluyorsun... soruların üzerine yaptığın şey ile ilgili açıklama yapılıncada bu sefer de:
wireless internetten kullanıyoruz ne var bunda bu kadar gülünecek . asıl ayıp olan insanı bunları söylemeye mecbur bırakmak insanlar illa bişeyleri açıklamak zorundamıdır.DİYORSUN...
ya sabır! deyip, yorumu okuyucuya bırakıyorum.
__________________ Andolsun, size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şeref ve şanınız ondadır. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız? ENBİYA 10
|