Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Kim demiş putperestlik bitti diye. Kılıf değiştirdi sadece. Eski nesil taştan,topraktan insan heykellerine tapıyordu, şimdikiler de canlısına. Kim başlattı bu akımı? Yahudiler! Buzağıya taptılar ilk önce-insana da değil! Kendilerinden sonra gelen nesiller de boş durmadı tabi. Ta ki 21.yy'a kadar. 19. ve 20.yy'da bu ayıbı Türkler devam ettirdi. "İzindeyiz! Seni Yaşatacağız Ey Yüce Atatürk" (Çünkü bizler birer tanrıyız (!)). Heykelciklerini diktiler o günün sefaletinde onlarca lira harcanarak memleketin her bir köşesine! Ben 25 yaşındayım ve bu yaşıma gelene veya kendimi bilene dek "Allahtan başka hiç bir varlığa YÜCELİK sıfatını yakıştırmadım/yakıştıramadım!" Sizi bilmem.
Batı güdümünde, Sanat (:üstün yaratıcılık) uğruna yenmeyen halt kalmadı! Yaratılan NE? Hangi sanatçı (?) Neyi yarattı? HİÇ! SADECE BİR HİÇ!
Putatapıcı her nesil, bir şekilden ibaret olan puttan başka hiçbirşey yapamaz! Kendi putlarını memnun etmek için uğraş verirler sadece!
"EY YÜCE ATATÜRK (?), SEN RAHAT UYU! BiZLER (Koministlerin yerli versiyonları) SENi O KADAR YÜCELTiYORUZ Ki, ASIL YÜCELER YÜCESiNi DE UNUTTURMUŞ DURUMDAYIZ !!! Ne Mutlu Bize !!!
Dinleyin Ey Ataperestler!
Sizlerin bunlardan bir farkı yok! Sizlerin daha artısı var bunlardan! Şartlanmışsınız! Tek bir idole odaklanmışsınız. ŞEYTAN'IN İDOLÜNE! Şeytan sizden MERHAMETi çekip almış. Şeytan sizin MANTIKLI DÜŞÜNMENiZE izin vermiyor. Allah'ın yanında HİDAYET verme yetkisini kendisine vermiş olan (!) zalimlere teslim etmişsiniz kendinizi, -ALLAH'A DEĞİL!
Ne Anlıyorsunuz Kuran'dan? Hiçbirşey! Ne Anlıyorsunuz Atalarınızdan kalanlardan (Örf,Gelenek vb)? Herşey! Allah soruyor: "ya onlar yanılmış iseler?". Bir Cevap verin Ey Ataperestler!
Ey Mihirciler-Hansçılar-Sünniler-Aleviler-Bektaşiler-Mevleviler -Yahudiler-Hanefiler-Malikililer-Şiiler-Mehdiciler-Solcular- Sağcılar-Doğruyolcular-AKP'liler-Beşiktaşlılar-FB'liler-Meta lciler-Cazcılar-Feministler-Homolar-Lezbiyenler ...
Bölünüp, bir gruba ayrılmış olan herkes! Bir Cevap bekliyorum sizden!
Konunun kahramanı MİHİRCİLER! Yukarıdaki gruba dahilsiniz! (3/103 ve 105, 23/53) çarpacak sizleri! (17/71)e göre de atanızla sürükleneceksiniz Rabbin huzuruna! Sizin adınıza karar verecek atanız! Özgür olmayan dünyada siz 2 kat özgür olamadınız! Bilin ki köleliği ALLAH getirmedi !
Kendi aklınızı ipotek ettirdiniz - vicdanlarınızı da! Size iyilik ile gelen herkese düşmansınız, tıpkı adalet ve iyiliği getiren ve taşa tutulan Muhammed gibi, ateşe atılan İbrahim gibi. Onlar Allah için çalıştı. Şeytan elçileri ise bunlarla savaştı.
Hanifler (tektanrıcılar), sizi RABBE çağırıyor. Siz ise MİHİR'e (!). Bak ben nasıl bir yemin ediyorum "Sizde merhamet-mantık kalmamış". Siz akletmiyorsunuz. Niye? Çünkü başkalarına ipotek ettirmişsiniz! Bağlılık yemini etmişsiniz onlara. "Allah'ın dilediğinden başka hiç kimse-kimseye ŞEFAAT edemez" denen ayete inat, sizler önce Muhammed'den, sonra BEDİÜZZAMAN'dan sonra da MİHR'den şefaat dileniyorsunuz. Dileniyorsunuz çünkü aklınız ipotekli. Kendiniz birşeyler düşünemiyorsunuz. İbrahim'i hiç tanımamışsınız/tanıyamayacaksınız!
BÖLÜCÜLER SİZİ! Bölün bakalım acemi müslümanları. Bölün bakalım aciz insanları. Batı, parayla sömürdü insanları, siz de inanç ile sömürün! Ben ve sen, bizler ... herbirimizin gideceği ilk durak aynı! Hepimiz Allah'ın huzurunda buluşacağız! Ben KURAN ile hesap vereceğim (43/44, 17/14), siz NE İLE HESAP VERECEKSİNİZ!
BEN HANİF'im DİYENLERE (Acizane) BiR HATIRLATMA!
2/136 "ALLAH'a, bize indirilene, İbrahim, İsmail, İshak, Yakub ve torunlarına indirilenlere, Musa'ya, İsa'ya verilene ve tüm peygamberlere Rab'leri tarafından verilenlere inandık. Onların hiçbiri arasında ayırım yapmayız. Biz sadece O'na teslim olanlarız," deyiniz.
BEN ŞU-CU veya BU-CU'yum DiYENLERE (Dostça) BiR HATIRLATMA!
2/137 Sizin inandığınız gibi inansalar doğru yolu bulmuş olurlar. Yüz çevirirlerse, karşıt olmuş olurlar. Onlara karşı ALLAH sana yeter. O İşitendir, Bilendir.
MEHDi ve MEHDiLiK DÜZENi ARAYANLARA/BEKLEYENLERE (Tavsiye) BiR HATILATMA!
2/138 Budur ALLAH'ın sistemi! Kimin sistemi ALLAH'ınkinden daha iyidir? "Biz yalnız O'na kulluk ederiz."
ALLAH'I UNUTANLARA yada O'NA ve O'NUN BiLGiSiNDEN UZAK OLANLARA !!!
2/139 "Bizimle ALLAH hakkında mı tartışıyorsunuz? Oysa O, bizim de Rabbimiz, sizin de Rabbinizdir. Biz işlediğimizden, siz de işlediğinizden sorumlusunuz. Biz kendimizi sadece O'na adadık," de.
HANiF DOSTLARA ÇAĞRI!
Ben hanif dostlara derim ki, bu (kalbi) mühürlülere/mihirlilere ne denilse anlamıyor, bari oyunlarına alet olmayalım! Allah ayetlerini kullanarak lanetleşelim diyenlere daha fazla prim vermeyin isterseniz. Varsın kaçtı desinler. Forumları okuyanlar neyin ne olduğunun farkına varıyorlar zaten! BU VURDUMDUYMAZLARIN ŞİRK/GÜNAH OYUNLARINA BİZLER DE ORTAK OLMAYALIM !!!
Ayetlerimiz ve mucizelerimiz üzerinde tartışanlar kendilerinin kaçacak bir yeri olmadığını bilirler. 42/35
__________________ 16/4 İnsanı küçük bir damladan yarattı, fakat buna rağmen o, apaçık bir düşman kesildi.
|