Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hans 19culara Cevap Veriyor -2
> Bu fesadina kargalar bile guluyor Hans amca! > Birde 2300 yilindan bir hanim Messenger (Elci) gelmis... Pardon burada gecmiste tekrar bedenlenmis yani ikinci defa yaratilmis!?!
Bana amca diyen yeğenim, kargaları almış yanına ve gülüyor. Şunlardan habersiz ve cahil:
1. Messsenger'i= Elçi sanıyor. Messenger ve Passenger kavramından habersiz. Messenger Telepat demektir, Elçi ne ayak, anlayamadım? Yahoo Messenger, MS Messenger birer Elçi oluyorlar herhalde...
2. Zaman içinde geçmişe gelip (Yuşa'yı anımsayınız, ölü balığın dirilmesini vb. hatırlayınız) silbaştan doğmayı ise "Reenkarnasyon sanıyor. Bu durumda Musa-Yuşa'nın ölü balığının canlanmasını Tenasuh/yeniden bedenlenme olarak alğılıyor ve Kur'an'ı beyninin cılız köşegenleriyle kavramaya çalışarak, mukallit atalarının yolundan gidiyor.
> Komik ve celiskili olan durum sudur; Hans'da digerleri gibi guya 19'a inaniyor (bunu söyleyenler birturlu neye inandiklarini aciklamiyor ne hikmetse)
Çok komik ! 19 ile Kur'an'ın tevafuku 14 asırdır yazılı. Onu oraya yazan Allah'tır. Dolayısıyla biz 14 asırdır buna inanıyoruz. Şimdi nasıl oluyor da Allah'ın yazdığı ayeti, şu sahte peygamber Reshad ile Havarilerinin patenti altına alıyorlar bunu anlayan bana da anlatsın.
19 dininin Bay-bayan havarilerin fikirleri şöyle:
> ve Reshad'i Quran'dan guya "ayet" cikarmakla sucluyor ve Resad'i cehenneme yollarken söyle yumurtlamalarda bulunuyor; > a) Quran korunmamistir, onu insanlar paramparca etmistir, korunan Zikir'dir, Quran'in sure tertibi, ayet tertibi insanlarin urunudur, ALLAH her ne hikmetse Quran'in formatini koruyamadi ama Mesaji korudu!?!
Bu da iftiradır. ZİKRİN korunduğunu ve tastamam olduğunu söyleyen önce Allah sonra benim. Havariler tersini söylediğimi iftira ediyorlar. Benim böyle bir yazım Y O K , olamaz da çünkü "Zikrin Allah tarafından korunduğuna iki kez iman ettim.
Kur'an'ın iniş sırası ile tertip sırası farklıdır. Alak ile başlayıp Nasr ile bittiğini ve ayet olarak da Maid-3 içinde "Bugün sizin dininizi tamamladım..." bölümüyle SON AYETİN indiğini dünyada ilk ve tek olarak söyleyen YEGANE kişi benim. Benden önce söylenseydi, mutlaka o binlerce cilt kitaplarda yazılı olurdu.
ZİKİR=Mesaj demek değildir. Arapça mesaj resmen HABER'dir. Çok zorlarsanız mektub kelimesi de olur. Allah Haber, Ahbar demiyor, ZİKR diyor... Diyor da denklemleri yanlış olanlar tersini söylüyor.
> b) Quran'da eksik harfler vardir, arab alfabesi 38 harf idi, böylece insanlar Quran'dan 10 harf cikarmislardir!
Doğrudur: Kureyş ile içiçe yaşayan Hazrec kabilesi Cemel değil Gemel diyorlardı deveye ve kendilerine de HazreC değil HazreÇ diyorlardı. Bugün örneğin Mısır'a giden biri de deveye ve söğüt dalına Gemel ve Gelde diyorlar. G ve Ç harfleri ne oldu? Pazar diyorlardı Bazar değil! P harfi ne oldu? Adamın adı MuJiyre... J harfine ne oldu? Özellikle b ve P yi ayırdetmek için B'ye nokta koydular. Noktasız yazıldığında P okunur. Demek ki P harfi vardı ki, bunu nokta koyarak B yaptılar. (O çağda tek noktalı harf B idi. Sonrakileri Zalim Haccac noktaladı ve ayrıca harekeledi.) Arapların günlük yaşamda en çok kullandıkları kelime "Pazar" idi. Ve yine bir çelişki: Tijare (Ticaret) J kaldırıldı C oldu... Tuwjar kelimesi de Tüccar oldu, Tajir=Tacir... Kolay gelsin?
> Hans'in bunun gibi daha bircok delilsiz, mesnetsiz iddialari var, kendisine kanitlarini getirmesini önerdim ama Hans bunu kanitlayamiyacagini bildigi icin polemi yapmayi tercih etti!
Bir daha soralım: Arapça'nın yazıldığı Nıbti(Nebatiye) alfabesindeki Pazaar (Noktasız B, Elif, Ze ve R) neden Kur'an toplanınca yokedildi ve aynı harf noktalanıp B yapıldı? P'ye ne oldu? Gemel'in G'sine ne oldu ki, sadece Suudilerde Cemel diğerlerinde neden Gemel?
Son inen sure "İza cae Nasrullahi..." Herkes bunu aynen söylüyor. Şaibesiz kabüldür!
Pekiyi son inen SURENİN S O N A y e t i aynı sure içinde yani SONUNDA olması gerekirken, Maide suresinin 3. ayetinin içinde "ALAKASIZ" bir yerde ve konuyu bozarak, eklendiğini apaçık göstererek oraya konmuş...
Vay canına, buna bir de delil mi sunalım? Zaten noktasız b (p) ve Maide-3 içindeki eklenti APAÇIK belli değil mi?
Niçin sadece B noktalanmıştır? Niçin son inen ayet, son surenin bittiği yerde değil de şurada burada? Delil mi bulursunuz, delirir misiniz siz karar verin!
> Kisaca Hans'in delilsiz iddialarini sinamak mumkun degil, halbuki 19 kodlu sistemin ortaya koydugu 9:128,129 tamamen farkli bir olay, bir defa bunu test etmek mumkun, sinamak mumkun! > Imla hatalarini duzeltmek ve sinamak mumkun, eger Hans'in iddia ettigi gibi harf eksikligi, ayet numaralarinda, ayetlerin yerlerinde degisiklik, tahrif olsaydi sistem bunu ortaya cikarirdi, aynen 9:128-129, NvN, Bastatan vs. vs. daki gibi!
Arkadaşımız şunu anlatmak istiyor. RAKİM-19 sistemiyle baktığınızda Tevbe'nin 128-129. ayetleri FAZLA ÇIKIYOR ve bu garip Babilik 19 dini bu iki ayeti ÇÖPE attı. Yarın da yeni bir peygamberleri çıkar. (Reshad Khalife öldü) o da beş ayeti beğenmez atar Kur'an'dan yüzyıl sonra bakarsınız ki 19 dini Kur'an'ı kuşa çevirmiş...
19-Rakim (Adı üzerinde aritmetik/matematik) ile bunun SAĞLMASINI yapan KEHF (Topolojik üç boyutlu geometri=Holoistik uzay) Kehf suresinde BİRLİKTE verilmiştir. Ve Kehf(Geometri) Matematik (Rakim) den ö n c e yazılmıştır. "Ashabı Kehf ver Rakim..."diye.. Matematik BİLİMDALI oluyor. Geometri ise DEĞİL (!)
Yemezler 19 matematiğini, getir Kehfini de... Matematik koordinatlar verilince onun geometrikleri (Parabol, hyperbol, Elips, Küre, Sinüzoidal eğriler vb.) ÇİZİLMİYOR MU?
Ben Sitede Cifir ile ilgili olarak 1 ila 109 asal sayılarından yani basit bir Rakim'den geometri=KEHF çizmiyor muyum? Çizemeyenler ya da bunu akıl edemeyenler sınamalardan söz ediyorlar. Ben hariç hepsi matematik ve hendese ulaması kesildiler. Ben de echelü cühela'da kaldım, Ebi Cehil ile Cehennemi boyladım.
Vakıa'nın 3 sınıf/takım olduğunu bilmezsen, Cennet ve Cehennem ile yetinirsin, "ÜST cennet" sana ters gelir ve benden "Üst Cennet neymiş, nereden uydurdun delilin ne, kanıtını getir!" diyenlerin tümüne DELİLİM yok diyorum, çünkü oralara daha hiçbir insan gitmedi. Benin delilim Vakıa 5,6... ayetler.
> Hans'in kendi tartisma (daha dogrusu takip ve taklid) grubundaki saf muminleri kandirmak icin iyi bir taktik belirlemis; Onlarin sorularina Ha-Vet zirvasi ile yanit verebilirmis, yani iddialarima, sorulariniza cevap veremem, ama bunlar dogrudur, inanmalisiniz!
Şunu söyleyen Reshad Halife taklid ve takip hatta Peygamberlik kurumunun müridleridir, Allah ile konuşan (Aynen böyle diyorlar) Cebrail'den vahy alan (Aynen böyle diyorlar) ve aleyhimdeki bu yazıyı yazanlar, Resulullah'a Hz. kelimesi bile kullanmayanlar ve Muhammed diyenler, Kur'an'dan sureleri atanların sorduğu soruya bakınız, ey kandırdığım Hanifdaşlar.
Siz neden bana kanıyorsunuz? Kendi aklınız yok mu? Hadisleriniz yok mu? 19 diye yeni yeni dinleriniz peygamberleriniz yok mu? Onlar sizi doğru yola getirecektir. Bana değil, gidip "Allah ile konuşan ve Cebrail'den vahy alan şu HAVARİLERE inanın!
Haydi canım sen de!
> Kendisine tekrar sesleniyorum; Quran'da harf eksikligi vardir, siralamasi uydurmadir, 313 Mursel vs. vs. iddialarina somut kanitlar getir, yada ortaya "Levhi Mahfuzdaki Zikrin tertip sirasini ben bilirim" Mursellerdenim (gönderilmis Elcilerdenim) masallarinla ortaya cikma!
Plağın takılmış, başka yeni bir şeyler söyle!
> Chat metinlerini biriktiriyorum, onlari yeri geldikce elestirecegim...
Evet maç ya da film eleştirmenimiz var artık. İyi eleştirmeler. (Artık öğrenciler öğretmenlerne mümeyyizlik yapıyorlar.)
> Önceleri Hans'in iyi niyetli ve samimi olduguna inaniyordum, artik onun iyi niyetli ama hasta birisi olduguna inanmaktayim, Rabbim'den onun icin Sifa diliyorum, en guzel Sifada ona Quran olacaktir insaallah!
Böylece arkadaşlarımızın arzusu üzerine biraz akıl tedavisi görmem için, forum doktorlarından yararlanmak istiyorum. Bu kadar fesat olan ben, "İYİ NİYETLİ de O L A M A M" Mutlaka kötü niyetliyimdir." >>
|