Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Akik dostum "it" Kelimesini ingilizcede canli insanlar icin kullanilan "he" ve "she" yani kadin ve erkek icin "O" anlamina geleni degil cansiz ruhsuz yaratiklar icin kullanilan "it" kelimesini kullanmis.
www.hansvonaibeg.org sitesinin forum kisminda Hanscilara verdigim cevabi bu forumu lirletmemek icin akatarmadim. Ama Ergun Bektass bazi tavsiyeleri iceren bu yaziyi buraya ekleyeyim bari.
Bunuda aibeg bir chatda soylemis gibi yapin. Butun Hanscilar iman eder. Ve bundan sonra kafasi lastikli Ergun ile birlikde cumleten yeni DABBET VEKILINE tabi olarak mutlu yasarsiniz.
Hatta ZIRILTI ablanizi, DABBET vekilinin manevi anasi, Ahi Havcivayida sag kolu, TimZORTIYIDe sol kolu yaparsiniz. Esedi unutmustum. Onu Sulatanin Saksakcisi yaparsiniz.
Yeni TIFIL Cihan, Alaraneberk, etc de PIYON MURID olarak piyasaya surerseniz. UFOculuk konusunda uydurmaya ihtiyacinzi olursa benide danisman yapiniz Ben Erguna gerekli yardimi yaparim.UFO-TUFO ne varsa resimli mesimli ben onun lastikli kafasina sokarim.
Ergun Yedek Vekil Dabbet olarak hemen oyle kirmizi suzuki falan isteme. Once Biraz UFO, Biraz, Billy Meir oku, guzelce milleti bir buyule sonra iste.
Ha Decalde lazim sana . az kalsin unutuyordum. Ona Decal olarakde bu forumu ilan et. Yada illla sahis istiyorsan Hindistandan falan sana Iskender Ali mihr gibi salak bir buyucede ayarlariz. Takma Hans nasilsa Amerikdan bulmustu deccali.
Ne dersiniz. Maksadim yardim Hanscilara Kamu Hizmeti. Birde acik soyleyeyim Ergun Yeni DABBET vekili olursa iyi kafa buluruz.
Icmeden oy oy oy sarhosam oy oy Haydi Hanscilar Hansi 50 sene sonra Janasina gonderin, Yeni Milad Ergunun Lastik kafali Miladi baslasin
http://63.231.71.140/hanifnet/hans/forum/philboard_read.asp? id=24
__________________ Dabbetciler icin buraya: Bu Allah'in Dabbeti: www.hansvonaiberg.org
Iskenderciciler icin buraya: Buda Allah'in Mehdisiymis! www.iskenderalimihr.com bakabilirsiniz
|