Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
ALINTI
Bigisayarin Cinsiyeti
Ogretmen, ogrencilerine sorar: “ Bilgisayar erkek midir, disi mi?” Kiz ogrenciler: “ Blgisayar, erkektir. Cunku sorulari cozmek icin yapilmalarina ragmen omurlerinin dortte ucunu problem cikararak gecirirler. Daha da onemlisi, bir tane aldiginiz zaman biraz daha sabretseydiniz daha gelismis modeline sahip olabileceginizi gorup pisman olursunuz ve SIK SIK kilitlenir.”
Erkek ogrenciler; “ Bilgisayar disidir, cunku onun mantigini yapicisindan baskasinin anlamasi mumkun degildir. Yaptiginiz en ufak bir hatayi hafizsina kaydeder, unutmaz, tekrar tekrar onumuze koyar. Ayrica bilgisayar aldiktan sonra asil parayi aksesuvarlarinin tuttugunu gorursunuz.”
Kadinlarin Katilmasi Gereken Seminerler
1. Orta duzeyde harita okuma 2. Uc saatten az zamanda alis veris. 3. Araba kullanirken otomatik vitesi degistirme. 4. Araba kullanirken dikiz aynasinin islevleri 5. Ileri duzeyde araba kullanma: Bos otoparkta araba parki. 6. Ileri ekonomi: Kredi karti ile oyuncak arasindaki farki. 7. Felsefeye giris: Az ayakkabiylayasayabilme becerisi. 8. Ne giyecegine karar verme teknikleri. 9. Fikralara zamaninda gulme becerisi. 10. Ileri duzeyde matematik: Para ustu sayma teknikleri.
Erkeklerin Katilmasi Gereken Seminerler
1. Orta duzeyde renk bilgisi, iki sey arasinda farki bulma. 2. Psikolojiye giris: Bencilligin doruklarinda yasama. 3. Araba kullanirken bilinci yerinde tutabilme teknikleri. 4. Tuvalet kagidi degistirme sanati. 5. Patavatsizlik yapmadan bir saat gecirme becerisi. 6. Cinsellik icermeyen fikralar anlatma sanati. 7. Sifon cekme makinesini kullanma becerisi. 8. Hediye seciminde danisman kullanma dersi. 9. Evlilikte baba oldugunu unutmama dersleri.( evet bence en onemliside bu, niyeyse yurdum erkegi annenin dogup buyuttugu bir cocukla ovunmeyi pek sever; bak bak bak benim kizim veya kimin oglu, gibi) 10. Ozel gunleri not etme, hatirlama, ajanda kullanma teknikleri.
Sorular
Soru: Yogurt ile erkek arasinda ne fark vardir? Cevap: Yogurdun kulturu vardir. Soru: Sol seritten israrla yavas gidenler kimlerdir ? Cevap: Yuzde 80’i kadin, yuzde 20’si bufallo. (ne alaksi varsa) Soru : Erkek kadinin elini niye tutar ? Cevap: Biraktigi zaman alis verise gidecegi icin.
Ne Anlama Gelir?
Kadinlar:
Konusmaya ihtiyacim var. ( gizli anlam: Onaylanmaya ihtiyacim var veya sikayet edecegim.) Sinirli degilim. ( Elbette sinirliyim, aptal degilim!) Beni seviyormusun ? ( Pahali bir seyler istemek uzereyim.) Bir dakika icinde hazirim. ( Kalin bir kitaba baslayabilirsin.)
Erkekler:
Karnim ac: ( Gizli anlami: “ Karnim ac.”) Uykum var. ( “ Uykum var.”) Sessizlik sana cok yakisiyor. ( Az konustugun icin tesekkurler.)
Mutluluk:
Bir erkekle mutlu olmak icin onu cok iyi anlamak, az sevmek gerekir.
Bir kadinla cok mutlu olmak icin onu cok sevmek, anlamaya calismamak gerekir.
Kaynak: prof.dr. Nevzat Tarhan'in Kadin Psikolojisi isimli kitabindan.
http://www.kurannesli.org/forum2/forum_posts.asp?TID=1234&am p;am p;PN=1
__________________ Müslümanim diye hic utanmiyorum.... Mevsim Bahar..Ben artık özgur bir müslümanım. Bir elimde KURAN, Bir elimde bahar çiçekleri ve arkamda 1400 yıllık hurafe, hadis, mezhep ve şeyhlerın enkazı.
|