Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
şimdi sizle ahzap süresinde geçen iki ayeti konuşmak istedim ben konuyu açayım sizinde yorumlarınızda kendim için mutlaka bir fayda bulacam ha bu arada benim aklıma bu başlık geldi isteyen bu başlığı değiştirebilir işte elçi olan muhammedle innsan olan muhammedin farkı
AHZAP 36 . ALLAH ve elçisi bir işte hüküm verdiği zaman, hiçbir inanan erkek ve kadın o işte seçim hakkına sahip değildir. Kim ALLAH'a ve elçisine isyan ederse açık bir biçimde sapmış olur. BURADA ONA ELÇİ OLARAK İTAAT ETMENİN YÜCELİĞİ
şimdi vereceğim ayettede muhammemedi allah insan olarak nasıl izah ediyor işte
AHZAP 37. ALLAH tarafından kendisine iyilik yapılan ve senin de iyilikte bulunduğun kişiye, "Karını tut ve ALLAH'ı gözet," diyordun. Böylece ALLAH'ın açığa vuracağı bir şeyi gizliyordun. ALLAH'tan çekinmen gerekirken halktan çekiniyordun. Zeyd eşiyle ilişiğinikestiğinde biz seni onunla evlendirmiştik ki, inananlar, evlatlıkları eşleriyle ilişiklerini kestiklerinde onlarla evlenmekte güçlükle karşılaşmasın. ALLAH'ın buyruğu yerine getirilmelidir.
BURDA ALLAH MUHAMMEDİ İNSAN OLARAK İNSANLARIN GÖZÜNDE KÜÇÜLMESİN DİYE ONA BİR JEST YAPIYOR VE ELÇİYE VE ALLAHA İNANANLARDAN ONA JESTLE KARŞILIK VERİP HOŞGÖRÜYE DAVET VAR
BURADA EY MUHAMMEDİ PUTLAŞTIRIP ONUN ÖLDÜĞÜNE İNAMAYNLAR HALA VAR GÜNÜMÜZDE İŞTE PEYGAMBERİNİZ ,İNSAN OLARAK SİZDEN FARKI YOKTUR
HATTA BAZI ŞEYLERDE SİZİN KADAR CESUR DEĞİLDİ ONU PUTLAŞTIRIPDE ELÇİŞİĞİNE KİMSE İHANET EDİPDE BİZLERİ GÜCENDİRMESİN BİZDE İNSANIZ
__________________ hay aklımı seveyim gerçekden aklımı kiraya vermediğim içinde ayrıca çok mutluyum ayrıca aklımı kullandım diye arşimendede nbenzemedim sadece guranı okudum duydum ve uyguluyorum
|