Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selam Alperen,
Ortada dediğin gibi bir hır-gür varsa,bunun iki tarafının olması gerekmezmi?Olayın öncesini ve sonrasını bilen olarak niçin sadece A.16 engellenirken,olayın asıl müsebbibi olan kişiye herhangi bir yaptırım uygulanmamış ve bu kişi her defasında zevkle A.16'ya uygulanan cezanın şakşaklığını yapmaya soyunmuştur?
Benim en büyük itirazım bunadır ve bunun neresini adaletle bağdaştırıyorsunuz?Daha modaratör olmadan benim varlığımdan rahatsızlık duyduğunu açıkça dile getiren şahıs kimdir? Hakaret içeren bir yazısının silinmesine binaen bir daha yazı yazmayacağını net olarak ifade edip moderatörlük kısmını hakaretlerle dolduran kimdir?..
Lütfen despot olmakla adil olmak arasındaki büyük farkı ve adaletin ise elindeki gücü doğru orantılı olarak kullanmakla ilgili olduğunu bilerek soruları cevaplayın.
Başka şikayetlerin varolduğu ise bir safsatadan ibarettir.Çünkü ilgili şahıstan başkasıyla ilmi olmanın dışında herhangi bir hır-gür olmamıştır.Sevme konusunda ise diyeceğim ise "sevsinler böyle sevgiyi" ve "dostun attığı gül yaralar beni"
Adminlerin bu adalet sınavında yüzakıyla çıkmaları temennisiyle,iyi çalışmalar.
__________________ "Bir kavme olan kininiz sizi adaletten ayırmasın.."
|