Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam dostlar
bence en büyük seviyesizlik bu din istismarcısı kişilere itibar etmektir. Bu yozlaşmış zihniyetlerin showmen dahi olamayacağını, hayatta herzaman bir bakterinin dahi faydasına erişemeyecek kadar faydasız ve aksine zararlı olan bu kişilerin aleyhinde bulunmak seviyesizlik olamaz!!!
Bir konuda katılıyorum, cem yılmaz en azından bir meslek icra ediyor iyi veya kötü bir iş yapıyor, bu sahtekarları onunla aynı kefeye koymak o showmenlere hakaret olsa gerek...
Sayın mevhum, bu sitede herdaim kurana dayalı tespitler ve bulgular dahilinde fikrini beyan eden kişilerle karşı karşıyasınız. Yani hiçkimse kalkıpda önyargılarının ve iblisinin kölesi olarak burda kimse hakkında bulgusuz olarak saldırı gerçekleştirmez.
Bu site kaynağı Kuran gören insanların oluşturduğu bir paylaşım platformudur. Emin olun ki seviye herdaim yükseklerde muhafaza edilmektedir.
Umarım bu sahtekar kuransızları savunur bir yaklaşım içerisinde söylemediniz o kelimeyi. Cüppeli ahmet dediğimiz zat-ı muhterem kişinin yaptıkları ortada değilmi. Bunları görmek için bakmak yeterlidir. Birde kuranı anlamak gerekir..
Ben seviyesizlikten kasıtınızı gerçekten merak ediyorum...
selam ve muhabbetle, Rabbim ilmimizi arttırsın..
|