Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Selamlar
Garip bir başlık olduğunu biliyorum ama genel olarak moderatörlere seslenmek istedim.
Epoch adlı üyenizin bir yazısını sildiğinizi fark ettim. Yazının içeriğini hatırlamıyorum. Ancak o yazıyı okumuştum ve aklımda silinmesini gerektirecek herhangi bir şey kalmadı. Belki de ben yanlış hatırlıyorum.
Konuyu genelleştirecek olursak acaba moderatörlerden bazıları yazıları silme konusunda fazla mı ileri gidiyor? Bana öyle geldi. Ya da seçici mi davranıyor? Çünkü eğer yaklaşım böyleyse forumun geleceği açısından hiç de iç açıcı bir durum değil. Burada bikaç tane deiste, gelenekçiye ya da Mevlana sever insana tahammül edemiyorsak aramızda daha neyi tartışacağız?
Gücün başı döndürmesi gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Alt tarafı moderatörlük. O halde yazıları silme konusundaki bu aşırılık neden?
Şahsen burada konuştuklarımıza farklı bakış açılarından katkı gelmesinden ancak memnuniyet duyarım. Kendi görüşlerimin başkaları üzerindeki yansması önemlidir. Hem de çok önemlidir. Bırakalım ateisti, deisti, gelenekçisi de bir iki laf etsin. Sonuçta bu forumu bozmaz. Ancak eğer aşırı bir sansüre gidilirse işte o zaman geleceğimizi iyi görmüyorum.
Bu söylediklerimi lütfen önemseyin.
Mutlu ve esen kalın
|