Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selamlar,
bende kitapçılarda tepki ile karşılaşmıştım,fakat ne var ki bir çoğundada Yaşar hocanın kitapları mevcut idi,genellikle en alt rafta,yada rafa bile konmamış,yer yoktu ayağına,yere serilen bir muşambanın üstüne atılımışlardı..ben illada onlara bakacağım dediğimde,elinde bir kitapla geliyordu bir tanesi,abi bırak onu bak buna ne güzel ibni bilmem kim,tamam hemşerim onada bakarım ama bi müsade et bunada bakayım..yaşar hocanın kitabında indirim falan yoktu,diğerlerinden alırsam yapacağını söylemekte,kardeşim etiket fiyatıntan ver farketmez..kitabı verirken kusacak gibi bakması yok mu,birde arkandan uzun bi müddet izler..kim bunlar bilirmisiniz,sakallı cüppeli adamlar..gerçi cüppesizide aşşağı kalır yanı yokya..
bir keresinde işim var biraderi gönderdim,çocuk 13 yaşlarındaydı..bir tanesi kitap vermemiş,bana düşmanlar illa ben gidecem sinir savaşı yapıp alacağım..bende zaten sinir savaşına bayılırım ya:)Beyazın dediği gibi,bir sürü zıpırın kitabı var alırsın ses etmez,Yaşar hocaya geldimi timsah kesilirler,aslan diyemem alınır sonra,timsahada söylemezlerse sorun olmaz..
bu pompacıların radyoda bir gün,kadının biri sordu,
sayın hocam ben boşandım,gencim aradan zamanda geçti talibim var evleneceğim ama yakınlarım bana imam nikahın daha düşmedi evlenemezsin dedi,evlenirsen zina etmiş olursun dedi,arada kaldım ne yapayım.
hoca:silah zoruylada olsa kocana 3 defa boşadım dedirteceksin yoksa hala evli sayılırsın
kadın:ama hocam ben bu adam ve yakınlarıyla kavgalıyım oraya gidersem beni pataklarlar bunu yapmasalarda hayatta boşadım demez
hoca:olmaaaaaazz,zinhar boşadım diyecek başka yolu yok
neyse bir gün yine kitapçıdayım birde ne göreyim,kitapçıda bu hocanın kitabı satılmıyor mu?Ulan dedim dünya,satanlarda okumuş sakallılardan,yaşar hocanın kitabı var mıydı?
üstad ne yapacaksın onu bak şu hoca yaşar nuriye reddiye yazmış 500 sayfa onu okusana..
hemşerim sen öyle diyonda şu an memlekette cin kalmadı biliyon mu..
nasıl yani anlamadım..kardeşim şu an hepsi benim tepemde,yav ne kadar cin varsa başıma çıktı..la havle vela kuvvete ila billahil alüyyül azim.
tamam abi sakin ol,
ulan sanada kitabınada cininede,hocanada.
__________________ Herkes kendi ameliyle Allah’ın huzuruna gider
|