Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
İnternette gezinirken bir yazımın İslam-tr.net isimli bir sitede yayınlandığını gördüm. Bu siteyi hazırlayanların ve üyelerinin nasıl bir düşüncede olduklarını, yazım hakkında yazdıkları yazılardan sizler tahmin edin. Bu siteye üye olmak istediğinizde Forum kuralları olarak bakın ne kadar güzel bir yazı çıkıyor karşınıza ve size soruyor bu cümleyi kabul ediyorsanız üyemiz olabilirsiniz, bakın ne diyor. (Utanmadıktan sonra dilediğinizi yapabilirsiniz....) Ne güzel bir sözleşme değil mi? Gelelim yazıma, benim yazımın başlığı (KADIN SAÇININ ÖRTÜLMESİ ALLAH EMRİ OLSAYDI.... .) Yazımı bu sitede yayınlamalarının amacını bakın nasıl anlatıyor yazımı buraya aktaran kardeşimiz. (Mealcilerin sonu Aşağıda okuyacağınız yazı kendini öz ve saf İslama inanıp yaşadığını söyleyen hanif Müslümanlar diye bilinen sapıklara ait bir yazıdır. Kâfir bir insanında fikrini bilelim ki. Onlara karşı kendimizi kuran ve sünnetle donatalım.)
Önce şunu söylemeliyim ki Yüce Rabbim bu insana bu yazımı burada yayınlattırdığı için şükürler olsun. Hatta bu yazıyı yayınlayana teşekkürde ederim. Belki bu sitede bir can dostu, kuran aşığı kardeşim okurda faydalanır ona bir faydam dokunur inşallah. Bana sapıkta, kâfirde diyebilirler, hiç önemli değil bu sözler, yeter ki bir kardeşimi kuran ile kucaklaştırayım bana bu yeter. Hiç kimse bir başkasının sözleriyle kâfir olmaz, yeter ki Rahman huzurun da hesap verebileyim. Bakın bu yazının altına düşüncelerini söyleyen kardeşlerim neler yazmışlar acaba buraya üye olurken yaptıkları sözleşmede geçen söze sadık kalmışlar mı? (ALLAHim Sapiklardan, Sapiliktan, Saptirilmaktan sana siginirim..) (zekeriya beyaz bunlardan daha az tehlikeli.) (Ben senın dınıne karısıyormuyum belkide dinsizsindir.sana ağzının payını veremiorum çünkü sana serefız desem sana göre şerefin anlamı yok it desem it it liğini görmez. ne halin varsa gör.) (şu tip insanlardan bikaçı bile gebertilse az çok temizlenecek ortam.şu apatal fikirlerini esirgeseler milletten bu kadar ''ılımlı islam'yanlısı pislik türemeyecek. )( yazılardaki kelime hataları kişilere aittir) Yazım hakkında yazılanları okudunuz. Acaba neden yazım ile alakalı verdiğim örnekler ya da anlattığım konu hakkında tek bir cevap yok, dikkatinizi çekti mi? Keşke anlattığım konu ve yazdığım ayetler ile ilgili yanlışlığımı kurandan örnekler vererek bana açıklayabilselerdi ve benim yanıldığımı kanıtlasalardı da, bende onların ellerinden öperek onlardan özür dileseydim. Ama dikkat edin yazdıkları sözlere. Bu siteye girip tamamını okumanız için linkini yazının sonunda vereceğim. Siteye üye olmak istediğinizde yapılan sözleşmeyi hatırladınız mı ne diyordu? (Utanmadıktan sonra dilediğinizi yapabilirsiniz.) Acaba yukarıdaki sözlerden hiç mi utanmadılar da, beni hiç tanımadıkları halde sapık, kâfir, dinsiz, şerefsiz, it, gebertilecek insan, pislik gibi sözleri sarf ettiler? Tüm bunları söyleyenleri YÜCELER YÜCESİ RABBİM E HAVALE EDİYORUM. Bu sözleri söyleyenlere elbette onların söylemleri ile cevap verecek değilim, çünkü ben İslamı Kurandan öğrendim, benim İslam adına başöğretmenim O güzel ve örnek insan Hz. Muhammet ve rehberim KURANDIR. O örnek insanında rehber aldığı tek kitap Kurandı ve Rabbin söylediği gibi Kuranın ipine sarılanı doğruya iletir diyor Rahman.
Bana bu sözleri söyleyen kardeşlerime Allahın bazı ayetlerini hatırlatmak isterim ki bir daha kimseye dinsiz, kâfir demesinler eğer rehberleri kuransa tabi? Bakın bana neler söylediniz acaba siz kendinizi temize çıkaranlardan mı sandınız?
( Necm sur.32:…….O halde kendi kendinizi temize çıkmış göstermeyin; kimin sakındığını en iyi bilen O'dur.)
(Kalem sur.7: Senin Rabbin, evet O'dur kendi yolundan kimin saptığını en iyi bilen. Ve O'dur kimin doğruya ve güzele kılavuzlandığını en iyi bilen.)
Yüce Rabbim kimin doğru yolda, kimin saptığını yalnız ben bilirim diyor ama buradaki kardeşlerim benim kâfir olduğumu söylediler bile, Allah onları affetsin. Bakın Kuran dışından alınan bilgiler için Rahman ne diyor bir ikaz daha Rabbim den.
Hac sur. 8.ayet: İnsanlar içinde öylesi vardır ki, Allah konusunda ilimsiz, kılavuzsuz ve aydınlık getiren bir kitaba sahip olmaksızın mücadele edip durur. Allah kuranı koruduğunu söylüyor, ya kayıtsız şartsız iman ettikleri diğer kitapları kimler koruyor? Diyanet birkaç yılda bir, birçok hadisleri hurafe diye iptal ediyor, acaba daha sonra iptal edilecek yok mudur dersiniz? Garanti veren var mı aranızda? Allah sizleri bu kitaptan hesaba çekeceğim diyor, sorarım onlara başka kitaplardan hesaba çekileceğini söyleyenler çok mu güvenli insanlar?(HÂŞÂ) Rabbim acaba bizlere şakamı yapıyor, hem bu kitaptan sorumlusunuz diyor, hem de önümüze çıkan ciltlerce dolusu beşerin kitaplarından mı soracak dersiniz hesap günü Allah? Bunu söylediğimizde rabbim e saygısızlık yaptığımızın farkın damıyız dostlar, kardeşler. Artık kendimize gelelim ve uyanalım. Yemin ederek sizler için kolaylaştırdım bu dini diyen Rabbim e karşı bu isyan yeter artık. Gözlerimizdeki ve kulaklarımızdaki bağları çıkaralım. Kalbimizi taşlaştıran ilimsiz, kılavuzsuz sözlerin ardına gitmeyelim lütfen artık, yoksa geri dönüşü olmayan vakit geldiğinde çokkkk ama çokkkk pişman olacağız.
Rabbim ne olur gönül gözümüzü açık tut. Gözlerimizi perdeleme bizlerin. Doğruları duymamızı engelleme ne olur. Bizler senin rehberine sarıldık ne olursun yanıltma bizleri, nefsine yenilmeyen kulları arasına al bizleri. Yanlışımızda bizleri ikaz et, cezalandır ama mahşere bırakma hesabımızı ne olur. Senin her şeye gücün yeter, ne olur affet bizleri ÂMİN. Haluk GÜMÜŞTABAK
İLGİLİ LİNK: http://www.islam-tr.net/tesettur/13364-kadin-sacinin-ortulme si-allah-emri-olsaydi.html
|