Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
:) yaw sorma abi, fena restleştik kerkenezle, o benim msn'yi hacklicek ben de internetine şifre koyacam :)),
Babası rica etti, bakkaldan giriyor nete, akşama gadar face meys ne müşterilere bakıyo ne ders çalışıyor, program ne güzel çalışıyodu annesi bir iki saatliğine açıyodu bizimki sonra ya ders çalışıyor ya da müşterilere bakıyodu, beni görünce gülüyo şimdi ne oldu internet diye :))),
Geçen de zoruna gitmiş, bilgisayardan okeyi silmiş herhalde :)), babasına da ben giremiyorsam sen de oynama diye sildim diye itirafta bulunuyor :)),
Neyse çözücem bir şekilde artık, bu arada bir kaç dil bilen tercüman ben oluyorum herhalde :), ama bir kaç dil yok ingilizceye ilaveten az buçuk almanca var, ispanyolcaya başlamıştım tam askerlik tecili için Ales'e çalışmaya başladım, bir yüksek lisans ilişiği daha kestirecem, sonra bir kaç dile çıkarız belki, bu arada sakallı'nın da selamları var sana,
Esen kalasın abim,
Sevgilerimle
__________________ bildiklerimizle değil yaptıklarımızla, ellerimizin neleri ile değil hayatlarımızın nasılları ve nedenleri ile,,,
Beni bir yere oturtmaya çalışmayın,çünkü ben bir yerde oturmuyorum, sadece yürüyorum
|