Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selamlar ..
evet işte bu ben müslümanım diyen de zerre kadar adalet yok kaliteyi uzaklarda aramana gerekte yok ben hep yakın çevreme bakarım. uzanlar hristiyan mahkemeleri yargılayacak ve sonuç tabiki tam bir adalet le bitecek. dağa geçenlerde AİHM de kızılayın aıds li kan verdiği hastayı haklı bularak türkiyeye 380 bin euro ceza kesmesi.
evet avrupa acımaz. aynı mahkeme türkiyede olsaydı.. zırnık alamazdı. çünkü türkiye müslüman islam . nerde bir adaletsizlik bizde. maneviyatlık var. allahdan bulsun adaleti bizimki.
garibanın tek tesellisi bakıyor parayı alamayacak allahından bulsun emi der gider. ama aynı ülkenin müslüman zengini ne allahı mahkeme var ben o parayı söke söke alırım der.
yani kısaca müslümanın zengininde zerrekadar allah korkusu yok ama avrupa öylemi herkez eşit allah belasını verecek se öte dünyada versin der işi bu tarafta bitirir.
belki bizdeki şu yahudi ziniyetinden dir . hani yağudileri allah az yakacak sonra cennet koyacak ya işte.. işte şimdi müslüman hahamlarıda aynısını söylüyor. günahın kadar yanacaksın sonra atlara vurulan bir damga ile cennete gideceksin ... damgalı cennet vatandaşı .
yok öyle değil allah öte dünyaya leblebi kazanı kurdu hafif pembeleşinceye kadar yakacak kızardımı altı sağı solu alacak cennete koyacak
yada camideki hoca elinde hesap makinesi camiye gele ne her adım için 25 bin sevap besmele çektin 40bin sevap adam dişarı bir çıkıyor kendi hesabına göre 2 bin sevap bu adam dağa babasının oğlunu tanırmı.
neymiş uzanlar şu kadar para çalmış helal olsun onlara .
KURANADAN AYETTEN HABERİ OLMAYAN TOPLUMLARI ALLAH BÖYLE YAPAR İŞTE.
__________________ ben yanlız kendimi kurana adadım.
|