Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
abd başkanı kara çocuk obama:"mücadelemiz islamla değil,bin ladin in öldürülmesiyle adalet yerini buldu." demiş.
adalet yerini buldumu?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldürülmesi ile ilgili, "Dünyanın en tehlikeli ve en sofistike terör örgütünün başının bu şekilde ele geçirilmiş olması herkese ibret vesilesi olduğunu, tabii ki büyük memnuniyet ile karşılıyorum. " dedi.
zulme karşı savaşanlar terörist mi?che yi büyük adaml yapanlar,ona sempeti besleyenlerin usame ye terörist demelerine şaşırıyorum.biz kendimize sahip çıkamadıkdan sonra başımızdan bomba kesik olmaz.hep zalimler ve satılmışlar yönetir....şuanda olduğu gibi.
__________________ De ki: «Ey ehl-i kitap! Tevrat'ı ve İncil'i ve size Rabbiniz tarafından indirilmiş olanı ikame edinceye kadar hiçbir şey üzerinde değilsinizdir.» ALLAH HERŞEYİN EN DOĞRUSUNU BİLİR.
"Bu kadar aceleci olma derim. Fasığın getirdiği haberi araştırmak gerekirken kafirin haberi en ince ayrıntısına kadar didik didik etmek gerekmez mi?"
elbetteki bu haber şuan için "sadecene bir idda"...
__________________ De ki: «Ey ehl-i kitap! Tevrat'ı ve İncil'i ve size Rabbiniz tarafından indirilmiş olanı ikame edinceye kadar hiçbir şey üzerinde değilsinizdir.» ALLAH HERŞEYİN EN DOĞRUSUNU BİLİR.
11 eylül 2001,daha öncede somali ve kenya daki eylemler sonucu,bir miktar abd vatandaşı öldü.öldüyse ne oldu?bugün şeyh usame nin onlara göre öldürülmesine sevinen,bayram yapan abd vatandaşlarından onların ne farkı vardı?siyah çocuk obama "adalet"diyor.adalet obama gibilerinin köle olmasıdır.usama gibilerin ise şehid olmasıdır.
abd öldürünce birşey yok.ozaman kara çocuk adalet demiyor.ama birileri zulme karşı çıkıp zalimleri,zalimlerin icraatlarına el çırpıp,ıslık çalanları öldürünce ,hemen yaygara koparılıyor.
usame nin-eğer şehid olmuşsa-rahat uyuyacağına eminim.gönlüm bu konuda rahat.
ama ona it diyenlerin,sarkan dillerinin onları nasıl boğacağınıda göreceğiz.....sevinmeyin.zalimlerin ve cahillerin sevinmesi çok uzun sürmeyecek....
"eğer şehid olmuşsa"diye yazdığım kısım ölüp ölmediği hakkında kesin ve net bilginin olmayışından dolayıdır.öldüyse şehid olduğundan zerre kadar şüphem yok.
sana gelince:kimin kimin kucağına düşeceğini zamanı geldiğinde göreceksin.sabred.senin gibi islamın kenarında bile konaklamayanların akıbetinin ne olacağınıda seyredeceksin.....yine sabret....göreceksiniz.
ben cennetliğim demedim ki... cehennemle tehdit ediyorsun? Ladinle ben ihtimal o ki öte tarafta epey ısınacağız., sende bize odun taşırsın artık..... Şehit olurmuş ölürse!!! hocam senin motor su kaynatmış.,..
Kalplerin ozunu bilen Allah tir
Kimin cennetlik kimin cehennemlik yada kimin sehadet uzere oldugu
veya kimin teslimiyetin kenarinda kimin icinde oldugu ve bu hal uzere
öldüğü bilgisi onun katindadir Rablik taslamak golgenin haddi degildir
Birde ustune tehditvari sozler ve kulhanbeylik taslamak ancak
duygudurumu hali ve akliyla zavalliligin bir gostergesi olabilir
Derimki Fazili tehdit ettigin seyle lutfen beni de onurlandir
Atimi sahlandirip zalimin uzerine tekbasima yuruyen bir Hüseyin
olmazsam serefsizim
Hadi yine iyisin
Ali Aksoy abimin bir satasmaya yaniti aklima geldi de ancak bu kadar
yazdim bilesin
Sende birgun goreceksin ne uzerine oldugunu
Sadece sirani saviyorsun bu dunyada
Sana yanit bile negatifte olsa sana deger vermek demek ya neyse
dusunen akil sahiplerine gitsin bari bu ileti
yazının sonunda yazdığın cümle,keşke yazmadan önce aklına gelseydi de beni onurlan!!!dırmasaydın.yazık olmuş sana...
ben kimsenin vehmi peşinde koşmam.önce yazılanları bir bütünlük içinde oku.sonra ne yazarsan yaz.tehdit dediğinşey herkesin başına gelecek olan andır.herşeyin güneş gibi ortaya çıkacağı andır.
eğer sen veya o veya bir başkası yolunuzdan eminseniz sabredin.göreceksiniz ne üzerine yaşadığınızı ve öldüğünüzü.
ben sanal alemde,yüzünü bile görmediğim insanları tehdit edecek kadar zavallı,aciz değilim.yapmam gereken birşey olursa yaparım.işi dırıdır edebiyatına dökmek benim işim değil.
senin tehdit diye algoladığın şey,yine senin ilk cümlenin bir başka şeklidir.sende sabred şimdi.
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma