Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam
müddessir/ 24,25 Şöyle dedi: "Bu, rivayet edilerek gelen bir büyüden başka şey değil." "İnsan sözünden başka bir şey değil bu." Y.N.Ö.
bu ifadelerden yola çıkarak, yarın biri çıkıp "beni alemlerin rabbi gönderdi, bana indirdiği ayetlere göre hak/hüküm/yasa benim tebliğimdekidir, batılınızdan/sisteminizden kurtulun" derse, iki elleri arasındakilerden habersiz atalarından hazıra konmuş çok mülaim şahsiyetler, beyinlerinin emriyle hemen ardına mı düşer yoksa dudaklarından dökülen "olsa olsa delidir/sapkındır/söyledikleri masaldan/uydurmadan ibarettir" mi olur ....
müddessir/ 26,27 Onu Sekar'a fırlatacağım. Bilir misin nedir Sekar? Y.N.Ö.
sırf ona inanmadılar diye alemlerin rabbi tarafından sekara atılacaklarını düşünürler mi....
müddessir/ 28,29,30 Ortada bir şey bırakmaz, hiçbir şeyi görmezlik etmez o. İnsan için tablolar/levhalar/ekranlar sunandır o. Üzerinde ondokuz vardır onun. Y.N.Ö.
ifadelerdeki kişiliğin içine atılacağı, "ortada bir şey bırakmayan, hiçbir şeyi görmezlik etmeyen, insan için tablolar/levhalar/ekranlar sunan, üzerinde ondokuz olan" sekar nedir, sekara atılmanın içeriği nedir...
müddessir/ 22,23 Sonra yüzünü buruşturdu, kaşlarını çattı. Sonra arkasını döndü ve böbürlendi. Y.N.Ö.
meallerdeki ifadelerin kapsamı nedir/ölçüt nedir, arka planında/öncesinde ne var, sekara sürükleyen sebebin detayları nedir.....
mealler bizi aydınlatabilir mi....
|