Yazanlarda |
|
mistikbalim Uzman Uye
Katılma Tarihi: 17 agustos 2009 Yer: Turkiye Gönderilenler: 401
|
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
TABİİ Kİ ALLAH IN İZNİYLE ZİRA YARINDAN SONRA DİYE BİR ŞEY YOK YAŞARSAM YİNE YARIN VAR SADECE BELKİ RAHMETİNİ BİRAZ ARTIRIRIM ALLAHIN BELKİ GADABINI...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
evrensel Ayrıldı
Katılma Tarihi: 16 kasim 2009 Yer: Turkiye Gönderilenler: 422
|
|
|
|
Teşekkür ederim Mistikbalim açıklaman için.
Siz cümlenizin başındaki kitapta hiçbirşeyin eksik bırakılmadığını kurana vurgulayarak yaptınız yanlış anlamadıysam aklı kuranla irtibatlandırmadan yola çıkakarak size sorumu o yönüyle sordum.
Kitap evrenin kendisidir.Korunanda (levhimahfuz)odur.Muhammed evreni okudu onları kelimeleştirdi.Rab evren diliyle konuşur.Rab bın bizim ses tonumuzla muhammede yada diğer elçilere seslendiğini ve bu bağlamda vahiy gelip kitaplaştığını düşünmüyorum.
__________________ BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAN ALIŞKANLIKLARIN BEDELİNİ HİSSİZLEŞEREK ÖDERİZ...
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
yaşamaksa nefes alıp vermek değil cennetin fotoğraflarını o kadar çok çektiler ki dileyen manzaralar yazıp baksın googleden
dileyen bir tepeden kuş bakışı yağmur eşliğinde ufuk seyretsin yeşil bir karadenizde...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
evrensel Yazdı:
Teşekkür ederim Mistikbalim açıklaman için.
Siz cümlenizin başındaki kitapta hiçbirşeyin eksik bırakılmadığını kurana vurgulayarak yaptınız yanlış anlamadıysam aklı kuranla irtibatlandırmadan yola çıkakarak size sorumu o yönüyle sordum.
Kitap evrenin kendisidir.Korunanda (levhimahfuz)odur.Muhammed evreni okudu onları kelimeleştirdi.Rab evren diliyle konuşur.Rab bın bizim ses tonumuzla muhammede yada diğer elçilere seslendiğini ve bu bağlamda vahiy gelip kitaplaştığını düşünmüyorum.
|
|
|
hayır musa ile bizzat konuşmuştur yani orda ağaçtan gelen ses aleni ir şekilde diyorki ben senin rabbin olan allahım bunu doğaya vurgularsan allah ağaç olmuş olur ki allah bütünün ismidir (H) dir istisnasız herkesin zikrettiği nefes alıp verirken isteyerek ya da istemeyerek ağacın ise ismi (ağaç)tır ağaç yaratıktır...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
evrensel Ayrıldı
|
|
|
|
Sistemin işleyişini herkese aynı olduğunu düşünüyorum.Kimseye ayrıcalık yapıldığını hiç düşünmüyorum.Evet ağaç ile konuşanları ben çok gördüm önemli olan farkındalık gözlüğüdür.Kurandaki vurguları zahiri anlarsak ki anlayanlarada saygı duymakla birlikte yanlış olacağı kanaatindeyim.O ifadeler teşbih yüklüdür.Siz eğer okumaya hazır hale gelirseniz varlık alemiyle konuşabilirsiniz.
__________________ BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAN ALIŞKANLIKLARIN BEDELİNİ HİSSİZLEŞEREK ÖDERİZ...
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
kesinlikle hemfikiriz ama şuraya kadar herkese değil hakedene kim yol gösteren mesajlara uyarsa onlara musalara muhammedlere evrensellere, herkese değil senin anlayışınla yaşamayan bir insana aynı muameleyi sergilemek adaletsizlik olmazmı...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
yani evet siz siz okuyabilir hale gelmelisiniz kesinlikle peki bu hale gelebilmek için gereken şartlar ve zaman, süreç nedir?...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
unutma cehenneme gideceklerin sayısı daha fazla ama cennet daha çok dünyada bide gayb var belkide gök yüzünde belkide bir başka dünyada allahtan başka kim bilebilir bize gösterdikleri aşikar olan mikroskopu yaratan allah mikrobu görmemizi önemsemiş olmalı...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|
evrensel Ayrıldı
|
|
|
|
Mistikbalim aynı konuda hemfikir olmamıza sevendim.Lakin cümle içerisindeki''herkes''ifadesini yine bütünlük içerisinde değerlendirdiğimi bilmenizi isterim.Eğer herkes görmüş oslaydı dünya şu anda çatışan inançlar,kast,sınıf ayrılıkları,ayrılıkçı milliyetçilikler her türden aptallık ve zalimlik tarafından hırpalanmış bir halde olmazdı.Rabbaniler işte bu dünyaya uyum sağlamayan,dünya ile yüzleşen ve böylece içten içe derinlerde ruhsal olarak sürekli bir başkaldırı içeriisndedirler.
|
Yukarı dön |
|
|
mistikbalim Uzman Uye
|
|
|
|
VE BENİM TEK BİLDİĞİM BEDEN GEMİSİNİ SAĞLAMLAŞTIRMANIN TEK YOLU SÂLÂT ÇİVİLERİYLE TUTTURMAKTIR...
__________________ bekir
dediğin gibi Allah'ım
aynen; yar, rab...
|
Yukarı dön |
|
|