Şu da emredildi: Yüzünü dine bir Hanif olarak çevir. Sakın müşriklerden olma.
Yunus Suresi 105
Ben bir Hanif olarak yüzümü gökleri ve yeri yaratana döndürdüm. Müşriklerden değilim ben.
Enam Suresi 79
İbrahim ne bir Yahudi idi, ne de bir Hıristiyan. O sadece hanif bir müslümandı. O müşriklerden değildi.
Ali İmran Suresi 67
Şu da kuşkusuz ki, İbrahim başlıbaşına bir ümmetti; bir Hanif olarak Allah'ın önünde eğiliyordu. Müşriklerden değildi.
Nahl Suresi 123
De ki Allah doğrusunu söylemiştir / vaadinde sadıktır.Haydi artık Hanif olarak İbrahim'in Milleti'ne uyun! Müşriklerden değildi o.
Ali İmran Suresi 95
Allah'a ortak koşmadan, Hanifler olarak... Allah'a ortak koşan kişi, gökten düşmüş de kendisini kuşlar kapışıyor veya rüzgar onu uzak bir yere fırlatıp atıyor gibidir.
__________________ Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.
Katılma Tarihi: 19 ekim 2011 Yer: Almanya Gönderilenler: 2
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Adnan oktarin videolarin da sohbette öyle güzel bayanlar
karisisindaki birde onlara önce soruyor beni seviyormusunuz
die bir videosunda mehdinin adi adiyla basliyormus adnan
madem mehdiyse ozaman görelim mehdi oldugunu.Bunlar
gerçekten kafayi yemis insanlar.
Katılma Tarihi: 11 nisan 2009 Yer: Turkiye Gönderilenler: 49
Gönderen: 30 kasim 2019 Saat 00:16 | Kayıtlı IP
Dört gözle beklediğimiz mehdimiz (!) hakkında lütfen böyle karalayıcı laflar sarfetmeyelim. Çarpılırsınız sonra :)
http://www.hazretimehdi.com/makale.php?id=11892
adresini de inceleyin ve karaladığınız adamın ne kadar mübarek (!) bir zat-ı şerif olduğunu okuyun bir zahmet.
Şu anda dağınık olan Türk devletleri birleşerek Hz. Mehdi'ye yardım edeceklerdir.
... İbrahim bin Übeydullah bin Alâ
babasının şöyle dediğini nakleder. İmam Caferi Sadık aleyhisselam şöyle
buyurdu: Emirülmüminin aleyhisselam (Hz. Ali) kendisinden sonra Kaim'in
kıyamına kadar gerçekleşecek olan olaylardan bahsetti. ...VE KÖŞE BUCAKTA BENİM OĞLUMA (HZ. MEHDİ'YE) YARDIM EDECEK OLAN DAĞINIK TÜRK BAYRAKLARI ZUHUR EDECEK.
Efrayim,
Sevgili dostlar,
Yazdıklarınıza katılıyorum ancak,bu şahsın
etrafında,koca koca profosorler,okumuş güzel güzel
kızlar,tahsilli yakışıklı,yakışıklı gençler,reklam
almayan televizyon,radyo. Bu değirmenin suyu nereden
geliyor? Bu insanlar ne yer ne içer, nerede kalır, nerede
çalışır? Birkaç dil bilen bu insanları,dil bilmeyen
Oktar,etrafında,nasıl pervane haline getirebilmektedir?
Bizim bilmediğimiz 6.-7.-8.hislere mi sahip?
büyüleniyorlar mı?kendine bağlayacak hikmeti nedir
Daha yüzlerce soru sorulur.
'Ya bunlar sapık' demek yerine, işin aslını araştırmak
araştırarak gerçekleri göstermek,dinimizin bize verdiği
görev değil mi?
Sevgi ile,
Efrayim,
Sevgili dostlar,
Hemen aklıma geliveren bir konuyu da bilginize sunayım.
Hiç bir programında 'AMİN'dememektedirler.Şunu mu ima
etmek istiyorlar.
Bizler,hiristiyan ve yahudilerle herhangi bir bağımız
bulunmamaktadır.Eğer bağımız olsaydı,onların
kullandıkları'AMİN'i biz de kullanırdık' demek istiyorlar
veya bizleri 'bakın biz sadece bir ekip olarak mücadele
yapıyoruz bağlantılarımız yoktur' diyerek yanıltmak mı
istiyorlar?
Sevgi ile,
'Ya bunlar sapık' demek yerine, işin aslını araştırmak araştırarak gerçekleri göstermek,dinimizin bize verdiği görev değil mi? Sevgi ile,
Kendisine sapık dememin sebebi yine kendisidir. Dünyanın dört bir yanından güzel kadınları programına getirtip açık açık sulanıyor. Bir de kızlara soruyor "beni nasıl seviyorsunuz?" Cevaplar da çok ilginç. Acaba o kızlar kendi ailelerini öyle sevmişler mi(?)Bir de kendisini -açık açık söylemese de- mehdi(!) ilan ediyor. Amin dememesi neyi değiştirir... Kapalı bir şekilde kendisini mehdi ilan etmiş mi?!
__________________ Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.
Efrayim,
Sevgili güneş,
Cevabınız çok güzel ama yeterli değil.
Bir kere o insan ile,o kızlar ve erkekler arasında
tahsil farkı,dil farkı var.o güzel okumuş kızların ve
erkeklerin, kendini mehdi zanneden birisinin etrafında
pervane olmasını nasıl açıklarız?
o yüzlerce güzel kızın bir tanesine,binlerce takla
atacak erkekler varken,Oktar'a pervane olmasının mutlaka
mantıklı bir açıklaması olmalı.
Bunca yakışıklı dalyan gibi gençlerimiz varken,O
güzelleri o na götüren ve ayırmayan kuvvet nedir?
'Sapık' diyerek işin içinden çıkamayız.
Sevgi ile,
Size göre kızların o adama pervane olmalarının sebebi nedir?
Bir ara yabancı kadınları parayla konuk olarak ajanstan getirttiğini okumuştum, doğru mudur bilemem. Bunun yanı sıra çevresinde birçok insan var. Çoğunu yanında maddiyat ve dünyevi zevk sefayla, gözlerini boyayarak tuttuğuna inanıyorum. Kalan bölümse kimbilir belki de bu adama inanıyorlardır. Diğer taraftan bu adamı maddi olarak destekleyenler muhakkak var... Bu kadar olay ve gençleri peşinden sürüklemesi, tek bir adamın yapacağı iş değil... Bu adam sadece ellerinde kukla bile olabilir...
Yüksek dereceli masonları müslüman yapmış. Güvenlik nedeniyle de açıklamıyormuş. (!) (ah bir de resimlerini göstermese) :D Bu adamın kitapları bütün dünyadaki masonların kitaplığında bulunan en etkili kitapmış :D Ne diyeyim helal olsun, çok büyük bir çalışma, çok büyük bir adam (!)
Burada da Oktar Babuna'nın annesiyle 2006 tarihli sohbet yer alıyor. Kadının şu anki görüşlerini bilemem; fakat beyin yıkama, zihin kontrolünden falan bahsetmiş...
Sizin yetkiniz yok foruma yeni mesaj ekleme Sizin yetkiniz yok forumdaki mesajlara cevap verme Sizin yetkiniz yok forumda konu silme Sizin yetkiniz yok forumda konu düzenleme Sizin yetkiniz yok forumda anket açma Sizin yetkiniz yok forumda ankete cevap yazma